Drömmen

Sen jag var liten har jag drömt om att skriva. Eller jag har förstås skrivit, massor. Det mesta skräp och så några få pärlor. Jag har gått otaliga skrivkurser, läst bok efter bok, och drömt. Jag har en halvskriven bok i några olika mappar på min dator. Det här är inte min första blogg, men den första i sitt slag.

Här kommer jag att dela med mig av mina tankar, idéer och kanske ett och annat litterärt alster. Sånt som är mer eller mindre viktigt för mig. Jag väljer att göra det på svenska, vilket är ovanligt för mig, men som också hållit mig tillbaka tidigare. Att skriva för alla betyder, som varje kommunikatör värd sitt tangentbord vet, att skriva för ingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: